четвер, 2 лютого 2017 р.

Вибираємо самий ефективний антицелюлітний масажер

Хороший антицелюлітний масажер – ваш союзник в прагненні до краси. З його допомогою ви удосконалите контури тіла, зробите шкіру пружною і позбудетеся від «апельсинової кірки». Ось тільки вибрати надійного помічника непросто: вже дуже багато різних моделей в магазинах. Який антицелюлітний масажер краще? Все залежить від завдань, які ви ставите перед ним.

Боротьба з целюлітом: як це відбувається

Будь антицелюлітний масажер виконує одну і ту ж роботу: змушує кров більш інтенсивно циркулювати в тих зонах, де нам потрібно. За рахунок цього жирові відкладення починають зменшуватися, а сама «апельсинова кірка» стає майже непомітною або (при регулярному і тривалому масажі) зникає зовсім.
Звичайно, чим менше ступінь целюліту, тим легше від нього позбавитися. Якщо проблема тільки-тільки з’явилася, досить буде самого простого і недорого пристрою. Якщо ж жирові відкладення вже досить давно псують вам настрій, то доведеться знайти антицелюлітний масажер, здатний глибоко масажувати тіло.

Види масажерів

Для початку потрібно зрозуміти, який у нас є вибір. В залежності від принципу роботи масажери поділяються на:
  • механічні;
  • вібраційні;
  • вакуумні.
Механічний антицелюлітний масажер — ідеальний засіб для боротьби з початковою стадією целюліту. Він може бути роликовим (масажуюча насадка у вигляді кульок) або голчастим (з наконечником у вигляді голочок). Бувають дерев’яні і пластикові моделі – вибір залежить від ваших особистих переваг. Крім того, краще вибрати модель з довгою ручкою, щоб ви змогли дістатися до будь-яких проблемних місць.
Важливо: осібно серед механічних пристроїв для масажу стоять спеціальні рукавиці для душу. Ними можна користуватися тільки у ванній, коли шкіра досить розігрілася. Бажано купувати їх у комплекті зі спеціальними гелями або кремами.
Вібраційний масажер працює від мережі. Апарат створює певну вібрацію, з допомогою якої шкіра і верхні жирові відкладення добре масажуються. Він також може бути роликовим або голчастим. Краще придбати модель з можливістю перемикання швидкостей і різними насадками, так як це допоможе вам робити такий антицелюлітний масаж, який підходить саме для вас.
Вакуумний масажер допоможе дістатися до глибоких шарів підшкірних відкладень. Правда, антицелюллитный масаж з його допомогою досить болюче, оскільки зачіпаються найбільш «вперті» жирові клітини. Він може бути електричним (спеціальний пристрій втягує шкіру всередину) або ручним (масаж за допомогою силіконових банок). Підходить для боротьби з сильно вираженою апельсиновою кіркою.

Що краще?

Щоб відповісти на питання, який антицелюлітний масажер найкращий, потрібно ознайомитися з перевагами та недоліками кожної моделі. Також бажано точно знати, як працює пристрій і для чого воно призначене. Для зручності ми створили для вас таблицю:
Характеристики
Механічний
Вібраційний
Вакуумний
Принцип роботи
Механічний вплив на проблемні зони
Вібрація пристрою допомагає розігнати кров і прискорити обмін речовин
За рахунок інтенсивного втягування шкіри відбувається глибока проробка жирових відкладень
Різновиди
голчастий;
роликовий;
у вигляді рукавички.
голчастий;
роликовий;
у вигляді пояса або спеціальних шорт.
електричний;
ручний.

Переваги
недорогий;
простий в обігу;
надійний.
різні швидкості і насадки допомагають досягти кращого ефекту;
простий в обігу;
підходить для інших видів масажу.
допомагає позбутися від глибокої стадії целюліту;
електричні моделі прості в обігу.
Недоліки
вимагає докладання зусиль;
не підходить для сильно вираженого целюліту.
дорогою;
деякі моделі підходять тільки для невеликих косметичних проблем.
дорогою;
масаж з його допомогою досить болючий;
ручні моделі складні у використанні.
Як бачите, зрозуміти, який масажер найкращий, можете тільки ви. Вибирайте модель, яка допоможе вирішити саме вашу проблему. Крім того, ви повинні пам’ятати, що хороший антицелюлітний масаж можна зробити тільки тим пристроєм, якого вам подобається користуватися. Якщо прилад незручний і складний у зверненні, є велика ймовірність, що незабаром ви закинете. А регулярність – головна умова ефективності масажу.
Декілька слів про масаж. Якою б масажер ви не вибрали, користуватися їм краще в комплексі з іншими засобами від целюліту: кремами, гелями або ефірними маслами. Перед початком процедури проблемні зони краще розігріти (прийняти душ або відвідати парну), так як це допоможе зробити антицелюлітний масаж більш ефективним. На шкіру бажано нанести спеціальний пом’якшувальний гель.
Пам’ятайте, що повністю позбавитися від «апельсинової кірки» допоможуть не тільки регулярні сеанси масажу, але й інтенсивні фізичні навантаження у поєднанні з правильним харчуванням. А антицелюлітний масажер – це лише додатковий засіб у боротьбі за красу, сам по собі він не здатний творити чудеса.

0 коментарі:

Дописати коментар