четвер, 2 лютого 2017 р.

Пилососи Philips: огляд

Пилососи Philips – сучасні домашні помічники, налаштовані на професійне прибирання вашого будинку. Проблеми, пов’язані з негативним впливом пилу на людський організм, вирішуються за рахунок впровадження новітніх розробок. Модернізовані технології спрямовані на комфортну підтримку чистоти.
Пилососи Philips – надійні домашні помічники
У результаті наукових досліджень встановлено, що орієнтовна кількість пилу в міській квартирі за рік може досягти 30 кг, якщо ігнорувати прибирання приміщення. У замкнутому просторі наша дихальна система пропускає близько 50 мл пилових частинок. Вони знаходяться всюди: у повітрі, на підлозі та меблях, на одязі та взутті.
Складу домашнього пилу в основному містить:
  • дуже дрібні текстильні і паперові волокна;
  • пилок рослин;
  • відмерлі лусочки тваринного походження;
  • частинки, утворені димом і сажею;
  • спори грибків і цвілі;
  • різні мікроби;
  • мінеральні і природні частинки.
Якщо не приділяти ретельному прибиранню належної уваги, шкідливий вплив всюдисущих порошинок провокує нездужання, знижує імунітет, ускладнює наявні захворювання і викликає нові. Для того щоб максимально убезпечити своє здоров’я, важливо вибір пилососа провести грамотно.

Порохотяги з мішком-пилозбірником

Порохотяги з мішком Philips-пилозбірником чудово справляються з основною функцією. Для них випускаються одноразові мішки для збору сміття FC 8022, які підходять для всіх моделей. Знімні аксесуари набагато зручніше і гігієнічніше.
Одноразовий мішок S-bag® з гігієнічною системою вилучення

Порохотяг Philips FC9176/01

Порохотяг Philips FC9176/01 з мішком-пилозбірником має кнопки управління на ручці, що дозволяє в широкому діапазоні змінювати потужність або поставити на паузу«. Оснащений високоефективною системою фільтрації, що поглинає до 99,95% часток, що викликають алергію.

Потужність всмоктування становить 500 Вт

Всмоктується потужність має найвищий рівень, як і всі пилососи серії Philips Performer. Вона дозволяє без особливих зусиль очищати найбільш забруднені поверхні. На максимальній рівень шуму невисокий (домашні вихованці не бояться), на мінімальній – досить тихий.
Порохотяг Philips FC9176/01 з найвищим рівнем потужності

Шнур і насадки

Зручний довгий шнур не вимагає додаткових подовжувачів. Він дозволяє комфортно переміщати агрегат з однієї кімнати в іншу. Оригінальна основна насадка TriActive забезпечує повноцінну прибирання в кутах і складних зонах навколо меблів. Додаткові 3 насадки: для паркету, щілинна і маленька.

Відео огляд пилососа Philips FC9176/01

Рекомендації по придбанню

Модель Philips FC9176/01 в першу чергу рекомендована людям, які ретельно стежать за своїм здоров’ям, і алергікам. Надійні німецькі пилососи з докладними якісними характеристиками представлені на сайті інтернет-магазину Shopping Live. Організовувати якісний побут легко, замовляючи ексклюзивні товари прямо з дому.

Пилососи-роботи

Пилососи-роботи Philips – самостійні прибиральники пилу, покликані звільнити вас від рутинних домашніх обов’язків. При щоденній півгодинний прибирання протягом місяця вивільняється 15 год дорогоцінного часу. Сучасне пристрій призначений для сухого чищення рівних поверхонь у важкодоступних зонах: під меблями і в кутах. Відмінно справляється з поставленим завданням на кахельній і дерев’яній підлозі, а також лінолеумі і паркеті.
Роботизовані пристрої – нове покоління пилососів Philips

Пилосос Philips FC8802/01: компактність і маневреність

Пилосос-робот Philips FC8802/01 завдяки невеликим розмірам здатний «забратися» під ліжка, дивани і шафи – його висота всього 5 див. Зарядки вистачає до 1 год роботи. Вбудовані датчики допомагають «об’їжджати» перешкоди. Для ретельного прибирання задіяні спіралеподібні переміщення і руху по прямій.
Компактний пилосос-робот Philips FC8802/01 робить вільними ваші руки
За опитуваннями покупців надійніше замовити пилосос-робот Philips FC8802/01 в інтернет-магазині Shopping Live: https://www.youtube.com/watch?v=-e6SQWGmyy0, де представлені німецькі пилососи бездоганної якості. Без зайвих витрат і клопоту ви стаєте власником сучасного гаджета.

Циклонічні пилососи

Циклонічні пилососи – покоління, наступне після класичних приладів для прибирання. У них відсутня мішок для збору сміття і пилу. Відцентрова сила створює циклонічний вихор, що відокремлює бруд від потоку повітря, який після проходження через моторний блок і фільтр повертається в приміщення. У результаті сміття потрапляє у знімний контейнер.

Пилосос Philips FC9713/01

Пилосос Philips FC9713/01 – негромоздкая модель сучасного дизайну. Класичні мішки-сміттєзбірники замінені на багаторазову ємність. Використання технології PowerCyclone 6 ефективно поділяє повітря і пил.

Функціональні насадки

Прибирання стає ще результативнішим завдяки функціональним насадкам. Вони дозволяють проводити очищення м’яких меблів і важкодоступних місць. З насадкою TriActive захоплюється великий сміття і пил уздовж стін і в кутах. Шерсть та волосся з килимів ефективно прибираються щіткою SuperTurbo.
Пилосос Philips FC9713/01 з довговічним пилозбірником

Сміттєзбірними контейнер

Контейнер легко спорожняється від зібраного сміття завдяки вдосконаленій конструкції. Згладжені краї дозволяють скинути зібрані забруднення одним плавним рухом.

Рекомендації експертів

Купівля мішків для сміття – додаткові витрати на підтримку чистоти. Допомогти не витрачатися на витратні матеріали і покликаний пилосос Philips FC9713/01. Він підійде тим, кому подобаються інноваційні пристрої, що не займають багато місця. Ефективні насадки дозволяють якісно очищати абсолютно будь-які покриття від шерсті, значить, любителям домашніх тварин порядок забезпечений. Докладна інформація про особливості виробу розміщена на сайті інтернет-магазину Shopping Live.

Порівняльні характеристики

Характеристика/Модель Philips FC9176/01 Philips FC8802/01 Philips FC9713/01
Об’єм пилозбірника, л 4 0,2 2
Вага, кг 6,3 1,3 5,5
Кількість насадок 4 4
Наявність TriActive + +

Необхідний пилосос вибирається просто

Боротьба за чистоту при належній організації перетворюється в нетрудомістке заняття, якщо вибрати правильний пилосос. Він повинен справлятися з підступною пилом максимально ефективно: швидко і не залишаючи дрібних частинок. При цьому необхідно врахувати, що пред’являються до нього вимоги: чистка килимових покриттів або гладких підлог, будете ви самі приймати участь в чищенні або доручіть прибирання пилососа-роботу. Детальніше про якісних німецьких пилососах дивіться на телеканалі Shopping Live.

0 коментарі:

Дописати коментар